Wie zijn wij?

De geluidAcademie is een intitiatief van adviseurs van Het GeluidBuro.

Cor Kooy

Cor Kooy

trainer geluid, specialisatie industrielawaai
Cor is allround geluidadviseur met enorm veel praktijkervaring en is gespecialiseerd in industrielawaai. Hij heeft zijn carrière onder meer bij Royal HaskoningDHV opgebouwd en werkt alweer een aantal jaar voor Het GeluidBuro. Zijn expertise ligt met name in zonering en geluid rondom grote en kleine bedrijven. 
Jan Bril

Jan Bril

trainer zaal- en elektroakoestiek
Jan is een autoriteit in het vakgebied zaal- en elektro-akoestiek in Nederland en andere landen van Europa. In Nederland werkt hij na zijn tijd bij Cauberg-Huygen en als zelfstandig akoestisch adviseur al bijna 10 jaar voor Het GeluidBuro bij alle complexe akoestische uitdagingen in zalen en met geluidsystemen. Met zijn betrokkenheid bij meer dan 1.500 gebouwen van klein tot heel groot en van nieuw tot eeuwenoud is Jan een zeer ervaren en bevlogen verteller over zijn vak.
Gerard Dethmers

Gerard Dethmers

trainer weg-en railverkeer, bouwbesluit
Gerard is allround geluidadviseur gespecialiseerd in weg- en railverkeer, ruimtelijke ordening en Bouwbesluit. Hij heeft zijn carrière onder meer bij Nieman Raadgevende Ingenieurs bureau opgebouwd en werkt sinds een jaar voor Het GeluidBuro. Zijn kennis van regelgeving, meten, berekenen en adviseren draagt hij rustig en duidelijk over aan de hand van voorbeelden uit zijn dagelijkse praktijk.
Eelko Leusink

Eelko Leusink

trainer horeca- en evenementengeluid
Eelko is een ervaren adviseur horeca- en evenementengeluid. Omdat hij voor zowel bedrijven als voor de overheid werkt, kent hij alle facetten van dit boeiende en complexe werkgebied. Zijn kennis van regelgeving, meten, berekenen en adviseren draagt hij vol passie over, waarbij hij gemakkelijk schakelt tussen basiskennis en de kneepjes van het vak. Eelko is sinds januari 2022 directeur van Het GeluidBuro
  • Onze opleidingen zijn op maat

    Elke opleiding, cursus of workshop kan volledig op maat gemaakt worden naar uw specifieke wensen. Onze docenten komen in company naar u, of u komt naar een van onze locaties. Alles kan.

    Aanmelden

Copyright © de geluidAcademie | Created by BUROJAN.nl