Wie zijn wij?

De geluidAcademie is een intitiatief van adviseurs van Het GeluidBuro.

Cor Kooy

Cor Kooy

trainer geluid, specialisatie industrielawaai
Cor is allround geluidadviseur met enorm veel praktijkervaring en is gespecialiseerd in industrielawaai. Hij heeft zijn carrière onder meer bij Royal HaskoningDHV opgebouwd en werkt alweer een aantal jaar voor Het GeluidBuro. Zijn expertise ligt met name in zonering en geluid rondom grote en kleine bedrijven. 
Jan Bril

Jan Bril

trainer zaal- en elektroakoestiek
Jan is een autoriteit in het vakgebied zaal- en elektro-akoestiek. Na gewerkt te hebben bij bureau Cauberg-Huygen heeft hij een aantal jaren zelfstandig geopereerd vanuit ZaalTotaal. Ondertussen werkt Jan al weer een aantal jaar bij Het GeluidBuro, waar hij zich uitsluitend bezighoudt met zaal- en elektro-akoestiek. Met de ervaring van duizenden akoestische onderzoeken op zak is Jan een bevlogen verteller over zijn vak.
Sander Pahlplatz

Sander Pahlplatz

trainer horeca- en evenementengeluid
Sander is een ervaren adviseur horeca- en evenementengeluid. Omdat hij voor zowel bedrijven als voor de overheid werkt, kent hij alle facetten van dit boeiende en complexe werkgebied. Zijn kennis van regelgeving, meten, berekenen en adviseren draagt hij vol passie over, waarbij hij gemakkelijk schakelt tussen basiskennis en de kneepjes van het vak.
Gerard Dethmers

Gerard Dethmers

trainer weg-en railverkeer, bouwbesluit
Gerard is allround geluidadviseur gespecialiseerd in weg- en railverkeer, ruimtelijke ordening en Bouwbesluit. Hij heeft zijn carrière onder meer bij Nieman Raadgevende Ingenieurs bureau opgebouwd en werkt sinds een jaar voor Het GeluidBuro. Zijn kennis van regelgeving, meten, berekenen en adviseren draagt hij rustig en duidelijk over aan de hand van voorbeelden uit zijn dagelijkse praktijk.

 

  • Onze opleidingen zijn op maat

    Elke opleiding, cursus of workshop kan volledig op maat gemaakt worden naar uw specifieke wensen. Onze docenten komen in company naar u, of u komt naar een van onze locaties. Alles kan.

    Aanmelden

Copyright © de geluidAcademie | Created by BUROJAN.nl