What you hear is what you get @akoestisch experience lab

AanbodAkoestiekReacties uitgeschakeld voor What you hear is what you get @akoestisch experience lab

Bij akoestisch advies gaat het in de basis om luisteren naar geluiden. In gebouwen, studio’s en zalen. Daarna wordt er gemeten, gerekend en op basis van deze gegevens een akoestisch advies uitgewerkt om te komen tot de gewenste situatie. Dit advies wordt onderbouwd een rapport met getallen en figuren waarmee het abstract en afstandelijk blijft. Het Acoustic Experience Lab maakt het mogelijk om in een virtuele omgeving met 3D immersive sound de gewenste akoestische situatie te beleven voordat deze bestaat.

In samenwerking met Ingenii bouwinnovatie is in Harderwijk een uniek belevingscentrum van geluid gerealiseerd. Dit innovatieve lab is uniek in zijn opzet. Vrijwel elke vorm van akoestiek wordt gesimuleerd. Van club- en atrium-, tot theater-, concert- en kerkakoestiek. Daarnaast zijn er mogelijkheden om virtuele en variabele akoestiek te beleven: akoestiek die reageert op geluidbronnen in de ruimte, zoals spraak en muziekinstrumenten. Hiermee kan de ruimte met één druk op de knop akoestisch worden aangepast van bijvoorbeeld een theaterzaal naar een concertzaal.

Voor wie?

​Een geluidbeleving in het acoustic experience lab is interessant voor clubeigenaren, bioscoop- en concertzaalbeheerders, management en beheer van popzalen, management van grote verkeersruimten zoals stadions, luchthavens en stations, kerkbeheerders, architecten, interieurarchitecten, facilitair management en projectinrichters, orgelbouwers en -adviseurs, installateurs en iedereen die zich bezighoudt met de akoestiek in een ruimte.

Doelstelling

De akoestische beleving ondersteunt het maken van keuzes in het ontwerpproces. Innovatieve techniek wordt ingezet om de afstemming van akoestiek in een ruimte eenvoudig toepasbaar te maken.

Voor meer informatie over ons acoustic experience lab of voor het maken van een afspraak voor een geluidbeleving kunt u contact opnemen met Jan Bril of Peter Kuidersma.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken om geluid te komen beleven? Neem dan contact op met Jan Bril via info@geluidburo.nl of bel 088-6818820.

Terug naar de homepage van de geluidAcademie.

Naar de website van Het GeluidBuro

Comments are closed.

  • Onze opleidingen zijn op maat

    Elke opleiding, cursus of workshop kan volledig op maat gemaakt worden naar uw specifieke wensen. Onze docenten komen in company naar u, of u komt naar een van onze locaties. Alles kan.

    Aanmelden

Copyright © de geluidAcademie | Created by BUROJAN.nl